Piscina

pool-1462764
QUI SOM?
La comissió de piscina està formada per membres de l’Ampa de l’escola Doctor Sobrequés de Bescanó.  piscina@afabescano.cat
La comissió piscina té com funció proporcionar una extraescolar esportiva com és la natació a la piscina coberta municipal de Salt.
Aquesta comissió només fa d’intermediària. És el coordinador tècnic de la piscina municipal de Salt qui ha d’admetre els alumnes a cada un dels grups oferts i als horaris corresponents. I és també, qui marca les quotes trimestrals de l’activitat que varien segons l’any de naixement dels alumnes.
QUÈ OFERIM?
La comissió de piscina treballa per a oferir una activitat esportiva com és la natació als nens que formen part de l’escola Doctor Sobrequés de Bescanó. A més, pel fet de ser socis de l’AMPA, suposa una avantatge afegida com és, la de reduir un 50% la quota per trimestre.
COM?
Els horaris i les places que atorga la piscina municipal de Salt són limitats. Per dur a terme les inscripcions es fa via correu electrònic a piscina@afabescano.cat. Les dates dels correus que s’enviïn serà el criteri a seguir per adjudicar les places.
Si no es diu el contrari, la plaça atorgada el primer trimestre es manté fins a final de curs (juny). No obstant això, al final de cada trimestre, s’ofereix la possibilitat de notificar les altes i baixes a l’activitat via correu electrònic.

Per posar-vos en contacte amb aquesta comissió podeu escriure a piscina@afabescano.cat