Llibres

La comissió de llibres és l’encarregada de gestionar l’agenda i els llibres que utilizaran els nostres nens i nenes al llarg del curs.

AGENDA ESCOLAR

El primer pas que fem per l’elaboració de l’agenda és convocar el concurs de dibuix. Un cop tenim tots els dibuixos que es presenten, entre tots els delegats de l’AFA s’escull el dibuix guanyador, el qual serà la portada de la nova agenda. A l’hora de fer l’elecció és un moment difícil, ja que n’hem d’escollir un entre molts, en els quals es veu reflectit l’esforç i la dedicació dels nostres petits artistes.
Mentre els nens i nenes van fent les seves creacions artístiques, les delegades ens posem en contacte amb l’escola i el proveïdor per tal de posar-nos d’acord amb el model d’agenda que es requereix. Un cop tenim el model d’agenda I el dibuix guanyador, ho enviem tot al proveïdor perquè ens confeccioni la nova agenda.

D’aquesta manera tots els nens i nenes de l’escola al setembre tenen la seva agenda per iniciar un nou curs.

LLIBRES

En quant els llibres, l’escola ens fa arribar el listat de llibres de cada curs i nosaltres li fem arribar a la Carme de la Llibreria F.F, per tal que ella demani els llibres a les diferents editorials I així nosaltres poder-los anar a buscar durant els mesos d’estiu.
Vam decidir fer-ho a través de la Llibreria del poble per tal de potenciar el comerç de proximitat i així ajudar en la dinamització econòmica del poble.