Festes i lleure

La comissió de festes està formada, aquest any, per quatre mares delegades. Sens dubte, aquesta comissió es crea cada any amb l’objectiu d’organitzar festes i activitats el màxim de divertides possibles per tal que les nostres filles i fills es diverteixin.

Aquestes festes no són fixes, sinó que cada curs l’AFA decideix quines pot organitzar: Nadal, la festa de primavera, fi de curs, etc.

Com bé tots i totes sabeu, des de que la pandèmia de la Covid-19 va aparèixer a les nostres vides, la comissió de festes va quedar aturada, ja que per les circumstàncies del curs passat i l’inici del present, va ser impensable organitzar qualsevol activitat festiva.

Per això, quan a finals del curs 20-21 ens va arribar la informació que teníem el permís de l’escola per organitzar de nou la festa de fi de curs, per suposat respectant les mesures de seguretat i cada un dels grups bombolla, ens vam posar amb moltes ganes a pensar com i què podíem fer per tal que els nostres nens i nenes poguessin gaudir-ne al màxim, després d’haver-se perdut tantes i tantes coses durant aquest últim any.

Vam estar d’acord en decidir que, a diferència dels altres anys, aquesta vegada la festa es celebri en horari lectiu, evitant així la presència de les famílies, aglomeracions i barreges de diferents grups.

Suggeriments?

Al web de l’AFA i a través dels vostres delegats publicarem informació de les activitats  que organitzem.

Per posar-vos en contacte amb aquesta comissió podeu escriure a lleure@nullafabescano.cat