Comissions

Una part important de l’AFA és la junta, que està formada per tres membres: el president, la secretària i la tresorera.
El curs 2020-2021 es van incorporar membres nous, en Santi Vinyes com a president i la Vera Ferreira com a secretària. De la tresoreria s’encarrega la Sandra Cazalla des del curs 2019-2020.
L’actual curs, com ja sabeu, no s’han pogut realitzar moltes activitats com les que es feien anys anteriors degut a la situació pandèmica, però l’AFA ha intentat no deixar d’ajudar a l’escola i tot i que ens hem hagut d’adaptar fent les reunions virtuals, hem pogut destinar diners a millores per tots els alumnes.

 • Per tal de poder utilitzar correctament uns aparells antiennuegament que l’AFA va proporcionar anteriorment, s’ha impartit una formació pels mestres i monitoratge de menjador.
 • A part de l’assegurança de l’escola, l’associació té contractada una altra assegurança que cobreix a les famílies que van a acompanyar a algun curs en sortides o excursions.
 • Hem fet una donació a la Marató de TV3, donant un euro per cada alumne del centre.
 • S’ha realitzat millores en el pati de infantil.
 • S’han comprat les agendes per tots els alumnes de l’escola.
 • Vam ajudar a les famílies de 6è comprant una lona, que podrem reutilitzar cada any, per anunciar la Trotamiquela.
 • S’han realitzat dues xerrades, una d’educació sexual adreçada als alumnes de 6è i una altre sobre educació emocional, adreçades a les famílies.

Creiem important afegir que tots els socis que formem part de l’AFA ajudem en la mesura del possible, aquesta associació té com a objectiu millorar l’educació dels nostres fills i filles i volem agrair a tothom que hi pertany.
Alhora convidem als que encara no en formen part que es facin SOCIS per poder ampliar el ventall d’accions i activitats de l’AFA que al final acaba repercutint als alumnes i les famílies.

Si estàs interessat en participar en la Junta o en alguna de les nostres comissions ens escrius a escola@nullafabescano.cat . Seràs molt benvingut/da:

 • Comissió de menjador: decideix quin ha de ser el proveïdor encarregat de la cuina i de la gestió dels monitors. Vetlla per una bona qualitat del menjar i per a una correcta atenció als nens i nenes.
  menjador@nullafabescano.cat
 • Comissió de llibres: es coordina amb el proveïdor de llibres per aconseguir els millors preus i servei. També s’encarrega de la confecció i compra de l’agenda escolar.
  escola@nullafabescano.cat
 • Comissió d’extraescolars: coordina les activitats extraescolars, promovent noves activitats i aconseguint els millors preus amb els proveïdors.
  extraescolars@nullafabescano.cat
 • Comissió de piscina: dur a terme tota la gestió administrativa de les altes i baixes i cobrament de quotes dels cursos de natació que es fan a la piscina de Salt, per aquesta raó els nens i nenes de Bescanó gaudeixen d’uns preus tant econòmics per fer ús de la piscina. psicina@nullafabescano.cat
 • Comissió de festes i lleure: organitza festes al llarg del curs. lleure@nullafabescano.cat
 • Comissió de comunicació: treballa per informar a tots els associats de les activitats que organitza i fomenta l’AFA via la web www.afabescano.cat i la pàgina de Facebook https://www.facebook.com/ampabescano.
  comunicacio@nullafabescano.cat
 • Comissió de xerrades: col·labora juntament amb tot l’equip de mestres per tal de millorar la tasca educativa mitjançant xerrades pels alumnes, també té com objectiu facilitar a les famílies la tasca tan complicada de fer de pares i mares oferint xerrades que poden ser d’interès per elles.
  escola@nullafabescano.cat