Servei d’acollida matinal “BON DIA”

Activitat adreçada a les famílies que pel seu horari laboral els és quasi bé impossible portar els infants abans de les 9h del matí. L’objectiu primordial serà que el nen/a no visqui malament l’experiència d’estar tantes hores a l’escola, oferint un ambient adequat de companyia i unes activitats atraients que el facin gaudir igualment d’aquest temps “extra”: una vivència que els faci estar “com a casa”. Les activitats que es proposen seran: racons, esmorzar (qui vulgui que el porti) jocs de taula …

* aquest activitat es durà a terme sempre i quan hi hagi un mínim de participants.

Més informació a aquest butlletí.

Formulari d’inscripció al servei d’acollida matinal. Cal enviar-lo per correu electrònic a l’adreça lina@nulltotoci.net o bé donar-ho directament al monitor/a d’acollida o mestre/a de la classe de l’alumne/a.

Inscripció al servei de menjador

Per al cobrament d’usuaris eventuals del servei de menjador (pocs dies al mes, a determinats moments del curs, etc) cal fer ingrés de 5,90€/dia, al compte de Capgir (ES1100817020290001254326) i imprescindible passar còpia del justificant de pagament a la Lina, coordinadora de menjador, per correu electrònic a l’adreça lina@nulltotoci.net o bé via Whatsapp al 699 552 226.

Pels usuaris fixes que es quedaran cada dia, es girarà rebut bancari i només cal omplir la fitxa en cas d’alumnes nous o bé si hi ha canvi de dades bancàries.

Per als casos esmentats, cal omplir una fitxa d’inscripció al menjador per cada alumna/e.

Com podem fer-nos socis/es de l’AFA?

Per tal de poder fer efectiva l’alta de soci a l’AFA Dr. Sobrequés s’ha de realitzar un únic pagament anual de 15€ per familia, enviar el justificant de pagament al correu tresoreria@nullafabescano.cat i omplir el formulari d’inscripció.

IMPORTANT: les famílies que vulguin acompanyar als seus fills/filles a les sortides proposades per l’escola han d’estar donades d’alta com a socis de l’AFA per tal d’estar coberts per l’assegurança.

La quota de l’AFA per al proper curs és de 15€, independentment de la quantitat de fills/es escolaritzats/des.

Les formes de pagament són les següents:

  • Opció 1: transferència bancària (pot generar comissió si es fa des d’un banc que no sigui el Banc Sabadell).
  • Opció 2: ingrés en efectiu al caixer (no genera comissió).

El número de compte on cal fer la transferència/ingrés és el ES56 0081 1426 3900 0104 8308.

Imprescindible enviar comprovant de pagament per poder fer efectiva l’alta com a socis.

MOLT IMPORTANT: cal indicar el nom de l’alumne/a i el curs (en el cas de més d’un fill/a, cal indicar tots els noms i cursos) tant al concepte de pagament com al correu que cal enviar amb el justificant de pagament.

Guanyadors del concurs de portades de l’agenda 2021-2022

Benvolgudes famílies,

Ja tenim els guanyadors del concurs de portades de l’agenda. Aquest any hem donat 4 premis, un per cada cicle i un per educació infantil. Els guanyadors del concurs són:

Educació infantil

Zoe Serra Sala de P5C.

 

Cicle inicial

Biel Garcia Masferrer de 1rB.

 

Cicle Mitjà

Bernat Ramió de 4tC.

 

Cicle superior

Clara Boada Masó de 5èB.

 

Els guanyadors han de passar per la llibreria FF a recollir el premi!